26. aug. 2024


LISS-HEGE ERIKSEN – «LISSY POWER ART – A PIECE OF MY HEART” 31/8-1/9 GALLERI BROGATA 2

Det er med stor glede vi inviterer deg til en unik kunstutstilling som feirer 20 år med Liss-Hege Eriksens reise som kunstner. Dette markerer også 20-årsjubileet siden hennes første separatutstilling ved Bodø Lufthavn, hvor hennes reise med Power Art begynte.

Lissy Power Art er drevet av inspirasjonen fra mennesker og prosjekter i vekst. Vi har også planlagt flere overraskelser, så dette vil være en helg fylt med kreativitet og inspirasjon, med en rekke kunstneriske opplevelser, inkludert musikk, historiefortelling, interiører og mye mer!

Liss-Hege deler en bit av sitt hjerte gjennom sin kreativitet og skaperglede. Bli inspirert og opplev kraften av Power Art. Hun gleder meg til å dele flere stilarter og bildeserier med dere.

Vi ser frem til å dele denne spesielle helgen med deg.

Lørdag: Åpningsfest
Velkommen til åpningsfesten for utstillingen!
Musikk og offisiell åpning av utstillingen.
Kl 1200- 1600

Søndag: Åpent Galleri 
Utstillingen er åpen hele dagen.
Kl 1200-1600

Fredag: Mulighet for privat visning
Åpen for privat visning mellom kl. 14:00 - 18:00.
For å avtale din tid, vennligst ring
tlf. 400 55 620. Liss-Hege Eriksen


 

14. aug. 2024


“TRE KUNSTNERE I TRE ROM” MED ZEESHAN ALI, NINA ØSTBY OG MIA NERDRUM 17/8-25/8


Velkommen til utstillingen “Tre kunstnere i tre rom” med Mia Nerdrum, Zeeshan Ali og Nina Østby i Galleri Brogata 2 i Lillestrøm. Utstillingen varer til og med 25. august og er åpen lørdager og søndager kl. 12-16. 


Zeeshan Ali er født og oppvokst i Norge, men har røtter fra storbyen Lahore i Pakistan. Han er utdannet sivilingeniør, og er en autodidakt multikunstner. Han ble i veldig ung alder påvirket av de store figurative malere i Vesten, og han skaper sine arbeider etter de tradisjonelle figurative prinsippene.Han henter inspirasjon fra naturen, og omgivelser rundt seg. Det å vokse opp i vesten, og ha bakgrunn fra Østen, setter preg på hans arbeider.


Nina Østby har alltid vært kreativ, med bl a keramikkmaling, lage sølvsmykker og strikking. I 2019 begynte hun med akrylmaling, og har eget atelier i huset. Her males det mye, og det er ofte andre innom som maler for første gang og blir bitt av malegleden. Hun har gått nettkurs i mange år, og har hatt utstilling på Galleri Kunstgress, på Strømmen bibliotek og i Galleri Godt Gjort og og hjemme i eget lokale. 


Mia Nerdrum er kunstner, illustratør og kunstfaglærer. Hun maler fargerike, fragmenterte portretter på lerret der hun gjerne zoomer tett på ansikter og skaper bevegelse og dynamikk med en slags dobbelteksponering. Det er i ansiktene hun opplever at følelsene og historiene ligger. Hun maler med mye farger og benytter gjerne komplementære farger som gir bildene et friskt uttrykk. 


Gratis parkering i helgene ved Rådhuset i Lillestrøm, rett ved galleriet. Kort gangavstand fra Lillestrøm stasjon og bussterminal.