OM LKF

Lillestrøm Kunstforening er en forening for kunstelskere - vi formidler kunst og kultur ved å arrangere utstillinger innenfor mange kunstformer, tilby kurs, foredrag og kulturelle opplevelser for våre medlemmer.

I 2012 flyttet foreningen inn i flotte nyoppussede, dog gamle og ærverdige lokaler sentralt i Lillestrøm sentrum. Brogata 2 er adressen og tilhører nå Lillestrøm Kommune. Det betyr at vi er meget tilgjengelige for publikum både fra Oslo og resten av Romerike og Akershus. Utstillingene våre er som regel salgsutstillinger og varierer fra klassiske maleriutstillinger til foto, grafikk, DGA tekstil, samtidskunst, håndverk, keramikk, glasskunst og mixed media.

Lillestrøm Kunstforeningen har i dag ca 250 medlemmer og vi ønsker å bli flere. Man behøver ikke å være kunstner for å bli medlem, bare være glad i kunst!

Om du vil bli medlem i Lillestrøm Kunstforening, send en e-post med ditt navn, tlf. nr. og adresse til lillestromkunstforening@gmail.com. Medlemskap koster 350 kr i året for individuelt medlemskap og 450 kr for familiemedlemsskap.