14. nov. 2011

Camilla Grythe separatutstilling Brogata 2

Skedsmo Kunstforening har gleden av å presentere Camilla Grythe i Brogata 2 i Lillestrøm! Velkommen til vernissage lørdag 26.november 2011 kl 14.00. Utstillingen står til 18.desember 2011.Detaljbilde "Morning Glory" av Camilla Grythe.
  

Camilla Grythe (f.1974) er som dere kan se ovenfor, en svært dyktig maler og en etterspurt kunstner. Per i dag har hun full utstillingskalender ut år 2014, så vi er veldig heldige og glade for at vi har fått muligheten til å ha henne på utstillingsplakaten vår i år!
Camilla har en Bachelor of Fine Art fra Academy of Art College i San Francisco i 2002.
Hun lar seg gjerne inspirere av storbyens travle hverdag og trafikk – men like gjerne finner hun sine motiver i dansere framstilt i ulike posisjoner og kvinneskikkelser plassert i tomme rom.
Hennes siste separatutstilling var hos Ålesund Kunstforening (april 2011), hvor alle de utstilte maleriene ble solgt. Camilla Grythe har også hatt en rekke gruppe - og juryerte utstillinger i Norge og USA, og kan notere og være innkjøpt av bl.a. Justisdepartementet og av Arbeidstilsynet på Lillestrøm. Av utsmykninger kan nevnes Eidsvoll Tinghus og Statoil, Troll A (høsten 2011).

Vi er stolte over å kunne presentere separatutstilling med Camilla Grythe. Skedsmo Kunstforening er likeledes stolte over å kunne presentere utstillingen i Brogata 2. (Skedsmo kunstforening er nå i forhandlinger med Skedsmo kommune om overtagelse og drift av Brogata 2 på en mer permanent basis fra 2012).


Utstillingens åpningstider:
Lørdag og søndag kl 12-15
Torsdag kl 16-19 


Brogata ligger ca 2-3 minutter gange fra Lillestrøm togstasjon. Gå forbi busstasjonen i retning rådhuset. Brogata 2 ligger bak rådhuset nesten nede ved elva inntil bilbroa. Man kan se Brogata 2 fra toget, i forgrunnen til The Hammering Man.

Husk å "like" Facebook siden til Skedsmo Kunstforening! Det kan lønne seg ; )

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar