26. aug. 2012

Høstsonate i gå-dur! Høstvandring langs elva

Hold av torsdag 27. september 2012 kl 19! Da blir det høstvandring langs elva; Høstsonate i gå-dur! Vandringen starter i Sagdalen og ender opp ved Brogata 2 og Hammering Man.
Initiativtaker Sagelvas Frie Promenerende Borgerskap /Frivillighet-sentralen ønsker å skape litt liv og røre, samt spre lys og glede i høstmørket. Har du lyst å delta med innslag (visuelt eller hørbart), enten som privatperson, lag eller forening? Meld din interesse ved å sende e-post til Jan Holthe.
Elvebredden Skulpturpark Sagbladet
Dette er ment å bli et årlig arrangement, noe a là hva bydel 5 – Sagene – har fått til langs Akerselva i Oslo, nemlig arrangementet; Elvelangs i fakkellys, som hvert år samler tusenvis av entu­siastiske deltagere til spennende vandring med drøssevis av flotte innslag fra frivillige lag og foreninger.

Ruta langs Sagdalselva: fra Prix Strømmen til Mølleparken (hvor oppgangssaga står), videre ned til der Maxbo holdt til tidligere, følger gang­promenaden til Nebbursvollen, om Flomvollen og til Lurkahuset og Hammering man. På de mørkeste partiene av elvepromenaden vil det bli utplassert fakkelbokser, ved gangfelt vil det stå egne vakter som sørger for å få puljer av deltagere trygt over veien ved å stanse biltrafik­ken, og det vil selvsagt stå vakter ved de mest utsatte delene av stien, der hvor det ikke er noen sikring mot elva og fossen. Frivillige trengs også til disse oppgavene! Ingen ramme er satt på arrangementet, d.v.s. at det er helt åpent hvordan turen blir. Det er helt opp til de lag og foreninger, samt enkeltpersoner som kunne tenke seg å bidra, hvordan arrange­mentet blir. Hvis du er interessert i å bidra, ta kontakt innen 3. september: Sagelvas Frie Promenerende Borgerskap /Frivillighet-sentralen v/ Jan Holthe  (mobil: 90 99 01 80 )
1 kommentar:

  1. Bra initiativ. Artig at noen lager liv langs elva.

    SvarSlett