5. juni 2014

GIVE AWAY- kunst av Rino Larsen - Funky Garden III

Nå kan du vinne kunst av Rino Larsen! Alt du behøver å gjøre er å følge Skedsmo Kunstforening (@skedsmokunstforening) på Instagram, reposte bildet under her på Instagram med taggene: #byfestutstillingen2014 og #rinolarsen samt følge Skedsmo Kunstforening på Facebook.
Trekningen forgår på åpningen av Byfestutstillingen torsdag 12. juni kl 19 i Galleri Brogata 2 i Lillestrøm. Bildet som gis bort er Funky Garden III av Rino Larsen og har en verdi på ca 2700 kr og måler 50x50 cm.

Byfestutstillingen 2014 viser grafikk og maleri av Rino Larsenog Ronny Bank og siste åpningsdag er 22. juni 2014.

Lurer du på hvordan man reposter et innlegg på instagram? Se veiledning under bildet.


Hvordan reposte (regram) innlegg på Instagram:
Den enkleste måten å reposte et innlegg på Instagram (uten å laste ned egne apper) er å ta et skjermbilde av innlegget og deretter legge ut dette skjermbildet som et vanlig innlegg på Instagram. Hvordan ta skjermbilde på en iPhone?
Enkleste måten å ta skjermbilde på din iPhone er å trykke ned den runde knappen foran midt på nede (hjem-knappen) SAMTIDIG som du trykker inn den litt avlange knappen på toppen til høyre (av/på-knappen). Se bilde nedenfor. Da blir det tatt bilde av det du har på skjermen. Bruk deretter dette bildet (som ligger i det vanlige fotoalbumet ditt på mobilen) til å lage nytt innlegg på Instagram.


Lurer du på hvordan man deler et arrangement eller et innlegg på Facebook? Se etter teksten "Del" som ofte står på samme linje som "LIKER". Se bilde nednefor.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar