5. mai 2019



Velkommen til Fotoutstilling med Ronny Østnes sine stemningsfulle bilder fra Roma og Venezia fra 11. til 16. mai i Galleri Brogata 2 i Lillestrøm! Åpent lørdager og søndager kl. 12-16.

Fotograf Ronny Østnes har over ti år reist til Roma og Venezia for å være der med hele seg. I disse møtene med kunsten, arkitekturen, historien, mystikken, og det åndelige som suser i veggene, har han ofte tenkt; i dag fotograferer jeg ikke. Dette vil jeg bare ta inn, la kamera ligge i sekken. Det trengs, mener Ronny, for å klare å fotografere. Det er helt avgjørende få kjenne hvor han er. Hver reise har sakte, men sikkert, bygd opp til utstillingen som nå åpner i Lillestrøm kunstforening. Det 70 år gamle kamera er som vanlig med Ronny på hans større prosjekter. Med dette fanger han langsomt, på sin mer og mer egenartet måte, noe sjelelig som ikke alltid kan forklares.

Østnes er utdannet fotograf med mesterbrev. Har laget 6 bøker. Hatt nær 60 utstillinger, blant annet på Stortinget, Nationaltheatret, Oslo rådhus, Nordic Light Center Of Photography i Kristiansund, Operaen i Oslo, Edvard Griegs museum i Bergen, og i New York. Arrangert foto workshops  for over 2000 barn og voksne. Mottatt en rekke priser og stipender. Utsmykket en mengde offentlige bygg og holder foredrag om fotografi og skaperkraft over hele landet. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar