7. juni 2019



BYFESTUTSTILLINGEN «FUCKING BEAUTIFUL" MED FRU BUGGE 
Lillestrøm Kunstforenings byfestkunstner i 2019 er Hilde Bugge, med kunstnernavnet Fru Bugge. 
Utstillingsåpning fredag 14/6 kl. 18-21. Kunstneren er til stede, og DJ lager stemning med rolig musikk. Lett bevertning. Ellers er utstillingen åpne lørdag 15/6 og søndag 16/6 kl. 12-16, samt helga etter byfesten; 22/6 og 23/6 kl. 12-16. 
Hilde er fra Lillestrøm og har de siste årene har hun gjort stor suksess med sine popkunstbilder som er en miks av collage og røff akrylmaling. Bildene er like fargerike, sprudlende og tøffe som damen bak er selv. I Hildes bilder finner man ofte populærkulturelle ikoner, som f. eks. Marilyn Monroe, Scarlett Johansen, og Elvis. Hilde sier selv om sin kunst: «Jeg vil at bildene mine skal være «eye candy» for folk, vi trenger mer farger inn i livene våre.» 
Som materiale til collagene bruker hun plakater som hun river med fra oppslagsvegger på reiser til byer rundt om i verden. Senere klipper og river opp hun dem opp og setter sammen på nye måter, kombinert med lag av maling. 
Hun har nylig hatt en utsolgt utstilling i Gategalleriet i Bergen, og har tidligere har flere populære utstillinger i Oslo. Hun har også vært «Artist in residence» i New York. I Lillestrøm har hun hatt utsmykkingsoppdrag på «Fuser Bar og Fôr» og Fratelli. 
Velkommen!






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar