25. okt. 2022


 

Utstilling popkunst Torbjørn Endrerud 29/10 til 20/11

Velkommen til salgsutstilling med billedkunstner Torbjørn Endrerud i Galleri Brogata 2 i Lillestrøm.

Under kunstnernavnet tendart skaper han digitale grafiske trykk og akrylmalerier med motiver inspirert av musikk og urban livsstil. Han portretterer musikalske legender fra 60- og 70-tallet, som Beatles, Jimi Hendrix og Rolling Stones, men også senere artister som David Bowie, Prince og A-ha. Blant hans urbane livsstilsbilder finner vi kjente norske kulturmonumente og bygninger som Barcode, Operabygger og Munchmuseet. Endrerud kaller stilarten han jobber innenfor Wpop, som er en fusjon av stilartene popart og wpap. Stilen kjennetegnes av sterke farger, rette linjer og skarpe skiller.

Torbjørn Endrerud er født og oppvokst i Oslo, hvor musikken tidlig i tenårene fikk forkjørsrett på prioritetslisten over hva som var viktigst i livet. Torbjørn ble frelst av den frihetspromoterende musikken fra 60- og 70-tallet, og tok allerede i tenårene et godt tak i trommestikkene. Musikken har vært med hele tiden, akkompagnert av malepenselen og lerret, og i dag er det ingen tvil om at billedkunstneren har funnet sin nisje, og trives med den.

Denne salgsutstillingen varer fra 29. oktober til 20. november og er åpen lørdager og søndager kl. 12-16. Varierte priser og størrelser. 

Gratis parkering i helgene ved Rådhuset i Lillestrøm, rett ved galleriet. Kort gangavstand fra Lillestrøm stasjon og bussterminal.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar