13. feb. 2012

Ida Kinn Nilsen – separatutstilling

På lørdag 18.februar 2012 har et av våre medlemmer, Ida Kinn Nilsen, åpning av sin separatutstilling i Sandbekkstua i regi av Rælingen Kunstforening.

ida kinn nilsen   ida kinn nilsen profil

Litt om Ida og hennes malerier:

Ida Kinn Nilsen er utdannet jurist og arbeider til daglig som advokat. På fritiden er hun autodidakt maler. Ida har gått på kurs og mottatt privatundervisning av kunstneren Eva Berntsen de siste 3 årene.

Inspirasjonen til maleriene hentes fra menneskets indre liv, hvor følelser, en opplevelse eller et tema kommer til uttrykk på lerretet. Fascinasjonen for mennesket har ofte kommet til uttrykk i motiver som er abstrakt figurative. For denne ustillingen har hun beveget seg enda nærmere det helt abstrakte, som en sterk øvelse i komposisjon. Det som særpreger bildene er likevel at man gjennom fantasien kan se både landskap, mennesker og dyreskikkelser – hvis man vil. For Ida er det viktig at bildet setter i gang tankene og fantasien, slik at man får lyst til å gå på oppdagelsesferd i det, og ikke minst vende tilbake til det.

Ida Kinn Nilsen var månedens kunstner med sin første separatustilling på Skedsmo hovedbibliotek i oktober 2010. Responsen var overveldende og de fleste bildene ble solgt.

Vi ønsker Ida lykke til! Utstillingen står til 4.mars 2012

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar