8. mai 2012

Kjersti Rahbek Hvamb på Kafe Falsen

Akkurat nå kan du se Kjersti Rahbek Hvamb sine fargerike verker på Kafe Falsen i Oslo. Kjersti Rahbek Hvamb er medlem i Skedsmo Kunstforening og har tidligere stilt ut i Skedsmo Rådhus, både på kollektivutstilling og på medlemsutstillingen.

hvamb

Utstillingen består av 40 akrylmalerier på plexi eller canvas og står til 1.september 2012.

Åpningstider:

Mandag – fredag 08.30 – 17.00

Lørdag 12.00 – 17.00

1 kommentar:

 1. Tusen takk for innlegget av Kari Anne Marstein!
  Kafè Falsen - for de som ikke kjenner til kafeen - ligger midt i hjertet av galleriområdet til Oslo, som nærmeste nabo til Samtidsmuseet, LMN, Galleri Soft, Grafill og mange, mange flere. Lave priser og god mat har gjort denne kafeen til mitt naturlige lunsjsted når jeg tar en gallerirunde i Oslo. Ekstra hyggelig å derfor stille ut maleriene mine der nå - etter ett 20 år langt forhold til stedet!

  Jeg viser 40 malerier, hvorav ca halvparten er små malerier; 30x30 cm. Disse grupperer jeg gjerne sammen i rekker nedover slanke veggsøyler. Mange av maleriene er veldig nye av dato - og prisene strekker seg fra mellom 800,- til 4.000,-
  Veldig hyggelig om medlemmer av Skedsmo Kunstforening stikker innom for en titt iløpet av sommeren; utstillingen henger helt til slutten av august!

  Kjersti

  Web: www.kjersti.hvamb.no
  Facebook: http://www.facebook.com/pages/Kjersti-Rahbek-Hvambs-paintings/212686376800

  SvarSlett