1. feb. 2013

Hvor ligger egentlig Brogata 2? Veibeskrivelse

Det hender at noen ikke finner så lett frem til Brogata 2 i Lillestrøm. Huset er veldig synlig fra toget når man kommer fra Oslo, men det går ingen direkte vei ned dit, så her er en liten forklaring hvordan man finner frem, både med bil og til fots.

For dere som kommer med tog fra Oslo: Velg venstre utgang når du har kommet ned fra perrongen (IKKE gå mot Norges Varemesse). Utenfor stasjonen ser du busstasjonen som en lang lav bygning rett frem mot venstre. Gå bortover langs denne bygningen til du kommer til en fotgjengerovergang ved rundkjøring. Gå rett fram mot rådhuset som er den store mursteinsbygningen. Ta til venstre umiddelbart og gå som om du skal gå over bilbroa. Rett før broa går gangveien ned til høyre mot elva. Da går du rett på Brogata 2!
Kjørebeskrivelse til Brogata 2 med utgangspunkt i togstasjonen: Kjør mot rådhuset (Jonas Lies gate). I rundkjøringen på enden av busstasjonen ta til venstre mot brua. Rett før brua ta inn til venstre (samme innkjørsel som Romerike Helsebygg og Elixia). IKKE kjør inn til Elixia parkeringsplassen, men kjør langs brua og ta første til høyre. Da kommer du rett på Brogata 2. Husk at det ikke er mange p-plasser her. Vi anbefaler å parkere på rådhuset (kjør rett fram i rundkjøringen i stedet for til venstre).

Brogata 2 i Lillestrøm, sett fra toget fra Oslo. I forgrunnen kan man skimte det lysende sagbladet. Til venstre utenfor bildet holder Hammering Man til. I bakgrunnen ser man rådhuset og huset rett til høyre er Samfundet (festlokale).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar