5. feb. 2013

Siri Ann Gabrielsen stiller ut på Sørum Bibliotek (Frogner)


Vårt medlem, Siri Ann Gabrielsen, har i februar salgsutstilling på Sørum bibliotek avdeling Frogner. I alt 24 fotografier stiller hun ut.
Siri Ann liker å ta bilder av det meste, og finner nesten alltid et motiv. Hun trives spesielt godt med macro - og portrettfotograferingen. Hun er opptatt av å fange sjelen i bildet. Siri Ann hadde fotografi som hobby allerede på videregående skole. Men, hobbyen ble lagt på is i mange år og tatt opp igjen i 2009 da hun deltok på Workshop med fotograf Ronny Østnes i Henningsvær. Videre har Siri Ann tatt kurset "Fotografi I" ved Folkeuniversitetet i Oslo. Hun har nå deltatt på en rekke utstillinger, både separat- og kollektivutstillinger.
Siri Ann er født i Bærum, men har vokst opp på Strømmen og bor nå i Fetsund sammen med mann og barn. Hun er bibliotekar og jobber på Skedsmo bibliotek.
Siri Ann har også tre fotografier med på vår Medlemsutstilling som henger i Brogata 2 frem til 17. februar. Åpningstider er lør-søn kl 12-15 og torsdager kl 16-19. Vi gratulerer Siri Ann med salg både på biblioteket og i Brogata 2.
Siri Ann Gabrielsen foran et av sine fotografier

1 kommentar: