24. okt. 2020



Utstilling Dag Thoresen 31/10 - 22/11

Lørdag 31/10 kl. 12-16 åpner Dag Thoresens salgsutstillingen «Langsom og umiddelbar fortid» i Galleri Brogata 2 i Lillestrøm. Kunstneren vil være tilstede på åpningen. Utstillingen varer til 22/11 og er åpen lørdager og søndager kl. 12-16.

Dag Thoresen, som er vokst opp i Lillestrøm, er særlig kjent for sine fargesterke, ekspresjonistiske malerier. Han er utdannet ved Statens håndverks- og kunstindustriskole, Statens kunstakademi og Ècole nationale d'art dècoratif de Nice. Hans verker er innkjøpt av det største og viktigste kunstmuseene i Norge, som Nasjonalgalleriet, Samtidsmuseet og Astrup Fearnly museet.

«Å male bilder byr alltid på interessante problemstillinger, men det er ofte i den «hodeløse» leken at de beste bildene kan oppstå. Dette vises blant annet i en ny serie små formater der jeg har latt meg lede av det umiddelbare og intuitive».

Dag Thoresen


Vi følger smittevernsreglene. For at vi skal kunne holde minst 1 meters avstand, kan ikke flere enn 20 besøkende være inne i galleriet av gangen, så fint om besøkende kommer på litt forskjellige tidspunkter så det ikke blir for mange på en gang rundt kl. 12 på åpningen.

Gratis parkering ved Lillestrøm Rådhus i helgene. Få minutters gange fra Lillestrøm togstasjon til Galleri Brogata 2, som ligger i en grå sveitservilla ved Nitelva , like bak Lillestrøm Rådhus.

Velkommen! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar