23. aug. 2021

 


Endelig åpner Galleri Brogata 2 igjen, etter en lengre koronapause! Høstsemesterets første utstilling åpner lørdag 7. august: «Tre kunstnere i tre rom» med Sidsel Jensen, Ingebjørg Rathke og Anne Marie Bjørdal, som alle er med i Lillestrøm kunstforenings maleklubb. Utstillingen varer til og med 22. august, og er som vanlig åpen lørdager og søndager kl. 12-16.

Ingebjørg Rathke er bosatt på Strømmen, og har gått flere år i lære hos kunstneren Jørgen Dukan. I de senere år har hun utviklet seg videre med mange kurs og seminarer med anerkjente kunstnere innen forskjellige sjangre. På bakgrunn av denne kunnskapen har hun gått egne veier med variasjon i teknikker og sjangre. Hun benytter for det meste akryl og akrylblekk i bildene sine. Ingebjørg maler mye intuitivt, men søker hele tiden å få frem det spesielle uttrykket i de fargerike fantasifigurene, portrettene, barnebildene, eller det spennende og vakre i naturen.

Sidsel Jensen er også bosatt på Strømmen. Hennes malerier er både naturalistiske og abstrakte, malt etter egne fotografier. Hun har vært på flere malekurs i både inn- og utland, og har blitt antatt på Romeriksutstillingen og Rælingsutstillingen.

Anne Marie Bjørdal kommer opprinnelig fra Sundmøre, men bor nå på Høybråten. Hun maler for det meste figurative akrylmalerier, og gått i lære hos maleren Bjøn Engkrog. Anne Marie har har blitt antatt på Romeriksutstillingen flere ganger.

Velkommen til Galleri Brogata 2! 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar