20. feb. 2024KUNSTUTSTILLING NOE MUNDO, EVA BRYDØY OG SHABAN BAMERNI 14/2-17/3

Lørdag 24. februar kl. 12-16 åpner kunstutstilling i Galleri Brogat 2 i Lillestrøm med skulpturer av Noe Mundo, malerier og DGA av Eva Brydøy og malerier av Shaban Bamerni. Utstillingen varer til 17. mars og er åpen lørdager og søndager kl. 12-16. Velkommen :-) 

Noe Mundo har bakgrunn fra interiørdesign og grafisk design. Han er opprinnelig fra Spania, men er nå bosatt i Aurskog. På utstillingen viser han fargerike, abstrakte skulpturer. 

Eva Brydøy er utdannet grafisk designer fra Norwich i England og har kunstutdannelse fra Il Bizonte i Firenze. Gjennom sine bilder ønsker Brydøy å løfte mennesker ved å bruke farger og et optimistisk billedspråk. 

Shaban Bamerni begynte å male mennesker og natur da han gikk på barneskolen. Som 16-åring bestemte han seg for at kunst var det han ville leve av. Maleriet hadde en langsomhet og tungvinthet han ønsket å arbeide med. Mellom 1992 og 1997 studerte ved en kunstskole i Kurdistan, hvor han også senere ble lærer. I 1999 bestemte han seg for å komme til Norge på grunn av situasjonen i Irak. Han benytter ofte kniv fremfor pensel når han maler, men ofte en kombinasjon. Han maler både mennesker og natur og bygninger og alt som er i bevegelse, en lidenskap som tydelig kommer frem i hans utrykk.

 

 

 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar