21. mars 2024

 


VIL DU VÆRE MED PÅ LILLESTRØMUTSTILLINGEN 2024 - JURYERT UTSTILLING?

Lillestrømutstillingen 2024 er en juryert utstilling arrangert av Lillestrøm Kunstforening. Alle som vil er kan melde seg på. Påmeldingsfrist 13. mai. Innleverte kunstverk vil bli vurdert av en ekstern jury med kunstfaglig kompetanse.

Utstillingen vil vare fra 8. til 30. juni i Galleri Brogata 2 i Lillestrøm.

Både påmeldingsskjemaet og deltageravtalen kan lastes den Facebookgruppa "Lillestrømutstillingen 2024", under filer i menyen under coverbildet eller i linkene i gruppefeeden:

https://www.facebook.com/groups/940579680900543

Du melder deg på ved å fylle ut og sende inn påmeldingsskjema til lillestromkunstforening@gmail.com senest 13. mai 2024. Adresseres med: Lillestrømutstillingen.

Påmeldingsskjemaet kan fylles ut digitalt. Dette blir lettest for vår administrering, siden teksten da kan kopiers direkte over i liste over deltagere. Ved å sende inn påmeldingsskjemaet godtar du betingelsene i deltageravtalen.

Temaet for utstillingen vil denne gangen være «Sience Fiction». Science fiction er en samlebetegnelse som brukes om i ulike former av fantastisk litteratur, film og kunst som oftest bygger på spekulasjoner om vitenskap og teknologi i framtiden.

Sci-Fi har tradisjoner tilbake til eventyr, sagn og mytologi. I litteraturretningen har fortellinger om besøk fra verdensrommet vært populære, og i nyere tid er dessuten teknologiske nyvinninger og deres innvirkning på samfunnet sentrale temaer.

Science Fiction om framtiden kan gi svar om dagens kriser. Pandemier, overvåkningssamfunn og klimakatastrofer er populære temaer i Sci-Fi. Fortellingene kan inspirere til kreative løsninger på nåtidens utfordringer.

Tenk fremtid, fremtid med fantastiske teknikker, spennende utenskapelige fenomener.

Her er det ingen begrensninger! Hvordan ser din fremtid ut?

Praktisk informasjon

·         Påmeldings frist                                   13.05.2024

·         Innlevering av verk                              27.05.2024 og 28.05.2024.         kl. 1800-2000

·         Antatte verk Publiseres                      01.06.2024               Facebook og hjemmeside

·         Utlevering av refuserte verk               03.06.2024                                    Kl. 1800-2000

·         Verk som ikke er blitt solgt hentes    30.06.2024                                    Kl. 1600-2000         

 

·         Alle kan delta med inntil 2 arbeider totalt

·         NB! De arbeider som skal henge på vegg skal være ferdig levert med oppheng. Dette er for å unngå skade på arbeider som skal henges opp på vegg.  

 

Faggruppene er maleri, tegning, grafikk (inkludert DGA), foto, skulptur, tekstil og andre teknikker. Ingen av arbeidene må være større enn 1,5 x 1,5 meter.

Det er ikke mulig å levere videoinstallasjon eller andre typer installasjon, pga. begrensninger når det gjelder visningsutstyr og plass.

Alle er velkomne til å delta. Spre gjerne ordet til andre du kjenner som kan være interesserte i å være med.

 

Vennlig hilsen

Lillestrøm Kunstforening

 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar