9. okt. 2023

 

TRE KUNSTNERE I TRE ROM 23/9-1/10: JANNE PAULSEN, ANNE GRO JOHANSEN OG HUI JUAN MELGÅRDSBAKKEN

Velkommen til salgsutstilligen «Tre kunster i tre rom» med Janne Paulsen, Anne Gro Johansen og Hui Juan Melgårdsbakken i Galleri Brogata 2 i Lillestrøm 23/9-1/10. Åpent lørdager og søndager kl. 12-16.  Alle tre er medlemmer av Lillestrøm Kunstforening. 

Hui Juan Melgårdsbakken er opprinnelig fra Nanjing i Kina, men har bodd og arbeidet i Norge siden 1991. Hui Juan har utdannelse fra Oslo Kunstfagskole, Christiania Kunstakademi og Xi`an Academy of Fine Arts i perioden 2001 til 2011.Hun arbeider for tiden med oljemalerier, skisser/tegninger og monotypi, samt også tradisjonelle kinesiske arbeider i blekk. Verkene gjenspeiler ofte det menneskelige og menneskelige assosiasjoner til natur og skjønnhet – varige verdier. Arbeidene er både naturalistiske og abstrakte.

 Anne Gro Johansen om sine kunstverk: Etter mange år med hovedvekt på tekstil, begynte jeg å male. Bildene som blir presentert her er for det meste landskap, impresjonistiske landskap, kaller jeg dem. Det ligger alltid en personlig opplevelse bak hvert bilde. Jeg er ikke opptatt av detaljer eller naturlikhet, men at stemningen eller følelsen stemmer. Fargene er mitt viktigste virkemiddel. Jeg begynner oftest med en farge eller en fargekombinasjon.

Billedkunstner og grafiker Janne Paulsen er tilknyttet Norske Grafikeres Verksted i Oslo. Hun arbeider i teknikken fotopolymer. Alle arbeidene fremkommer i skjæringspunktet mellom strek og tredimensjonal form. De arkitektoniske og skulpturelle formene settes i et åpent rom hvor lys og skygge er et viktig billedskapende element. Etter fotografering og digital bearbeiding overføres bildene til en fotopolymerfilm som fremkalles og trykkes.

 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar