29. okt. 2023UTSTILLING “PUSTEROM”  MED ELLEN EDMINSOM 4. - 26. NOVEMBER I GALLERI BROGATA 2 


Lørdag 4. november åpner salgsutstillingen “Pusterom” med grafikk av Ellen Edminson i Galleri Brogata 2 i Lillestrøm. Utstillingen varer til 26. november og er åpen lørdager og søndager kl. 12-16. 


Tittelen på utstillingen, Pusterom, viser til Edminson sin personlige tilstedeværelse i den skapende prosessen i grafikkens tidsløp. Kunstneren dykker inn i timer med strek, farger og trykksverte - her finner kunstneren en balanse i hverdagen og livet, et Pusterom. 


I verkene fremtrer små detaljer fra naturen som får en en stor plass i utrykket, blant annet frø, små stein, blader og skjell. 


Komposisjon i verkene varier fra enkelt elementer til mer komplekse sammensetninger, men felles bærer de med seg en ro og poesi, kanskje en kan se naturens melankoli. 


Edminson inviterer betrakteren inn i sitt pusterom, her er det mulighet for å la tiden vandre med blikket og sinnstemninger, mellom tanker og forbindelser, mellom natur mennesket og tilstedeværelse.


Edminson er en lokal kunstner, bosatt på Skedsmokorset. Hun har kunstutdannelse fra bl. a. University of Wolverhampton, og er medlem I Norske Grafikere og Norske Billedkunstnere. Hun arbeidet til daglig hos Trafo Kunstproduksjon, hvor hun er ansvarlig for grafikkavdelingen. Hennes spesialitet er dyptrykk, og hun jobber med etsninger og koldnåler, samt monotypi. 


Gratis parkering ved Rådhuset i Lillestrøm i helgene, rett ved galleriet. Kort gangavstand fra Lillestrøm stasjon og bussterminal. 


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar